Bayramınız Mübarek olsun. Hayırlı Bayramlar.
![]()
Selamün aleyküm.
Müslümanın iki bayramı var kurban bayramı ve fıtr bayramı.
Bugün icra ettiğimiz fıtr bayramı ümmete ve sizlere hayırlı olsun.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
.
ALLAH C.C Razı olsun Rabbm tekrarına erişmemizi nasip etsin,sizlerinde geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun.
izindeydim cevap vermem biraz geç oldu özür dilerim
.
. -“Üstadım” dedim,
-“Bayrama ne alayım?”
Dedi:
-“Birkaç piri fâniden gönül, birkaç çocuktan gülücük, alabilirsen birkaç fakirden de dua al.”
-Ramazan Bayramımız Mübarek olsun.
-Bayrama ulaştıran Allaha şükürler olsun.
.
Savaşların bittiği ve barışın hakim olduğu bayramların yaşanması dileğiyle mübarek Ramazan Bayramı'nın başta İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını dilerim.
Hayırlı bayramlar![]()
hayırlı bayramlar mübarek kardeşlerim
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ